Over ons

 Selena en Charita

Slagerij Van Dun wordt geleid door 3 enthousiaste zaakvoerders: Fons Verbaenen en zijn 2 dochters Charita en Selena Verbaenen. Wat we de klanten willen geven is een warm welkom, en een heel goed stukje vlees.

 

Fons VerbaenenFons en Charita staan in voor het selecteren en versnijden van vers vlees van eerste kwaliteit. We behandelen het met veel liefde voor het vak en respect voor het product. Op die manier kunnen we u de mooiste stukken voorschotelen.

 

Charita, Fons en SelenaSelena verzorgt de charcuterie, salades en traiteur. Onze charcuterie wordt vooraf aan een strenge selectie onderworpen alvorens ze in onze toonbank verschijnt. Uw beleg wordt ter plekke afgesneden naar uw wensen. Verder worden onze salades dagelijks vers bereid.

 

Samen zijn we een energiek team dat elke dag de klant centraal stelt. Wij bieden een kwalitatief product aan, en dit aan de juiste prijs. Maar: zoekt u het goedkoopste product op de markt? Dan spijt het ons en kunnen wij u helaas niet verder helpen. Kwaliteit is waar we naam mee gemaakt hebben en daar zullen wij nooit van afstappen. Wij geven u wel de scherpste prijs op de markt ten opzichte van de kwaliteit.